fbpx

ITZU competentiemodel en tools

Itzu Training iconen tools

Competence Framework of Reference (CFR)

competentieanalyse

We hebben het CFR-model ontwikkeld om helder te kunnen nadenken over ontwikkeldoelen en een gemeenschappelijke taal te bezitten. Op welke competenties richten we ons? Hoe verhouden ze zich tot andere vaardigheden? Hoe drukt deze verhouding zich uit in een didactisch doordachte lijn?

 
Itzu Training iconen tools

Ambit analyse

doelgroepanalyse

Onze ambit (sfeer van invloed) analyse laat ons toe groepen van mensen te identificeren die belang hebben bij het verwerven van bepaalde competenties. Zo kunnen we helpen bouwen aan een groeigerichte omgeving en landen skills, vaardigheden en inzichten in vruchtbare grond.

 
Itzu Training iconen tools

Focus forum

kritische denkoefening

Met ons zelf ontwikkeld dialoogformat verkennen we op een gestructureerde manier complexe topics met een divers publiek én komen we met die groep tot een consensus. Dit is ook een goede methode om in groep inzichten te verzamelen, een duidelijke lijn te vinden of verschillen uit te klaren.

Tools opleiding

ITZU WORKSPACE

BLENDED LEARNING PROGRAM

Ons online platform geeft ons de kans de muren van de lesruimte te overstijgen. Trainees kunnen op eigen tempo remediëren, vragen stellen, met elkaar in gesprek gaan, bevraagd worden, hun kennis testen, informatie delen en meer.

Ontdek onze solide opleidingsaanpak voor maximale impact